INZERCE
Zdroj: valeriopardi from Getty Images
Těstoviny s tuňákem a rajčatovou omáčkou
Tento jednoduchý, ale chutný recept na těstoviny s tuňákem, rajčatovou omáčkou a olivami se během mé dovolené v Itálii stal jedním z mých nejoblíbenějších.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 400 g Těstoviny
- 2 plechovky Tuňák
- 1 Lžíce Olivový olej
- 1 ks cibule
- 2 stroužky Česnek
- 400 g Konzervovaná rajčata
- špetka červeného pepře
- Sůl a černý pepř podle chuti
- 50 g černé olivy
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Nejprve uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Tento krok je velmi důležitý, protože těstoviny by měly být al dente.
2. Krok
Do hrnce dejte olivový olej a přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Smažte, dokud cibule nezesklovatí.
3. Krok
Poté přidejte tuňáka a nechte ho na pánvi asi 5 minut. Přidejte rajčata, špetku červené papriky, olivy a dochuťte solí a černým pepřem.
4. Krok
Rajčatovou omáčku nechte asi 10 minut povařit, aby se všechny chutě pěkně promísily.