INZERCE

Zdroj: FB: Recepty všeho druhu

Svíčková z králíka

Svíčková je tradiční české jídlo, které může být připravené i z jiného masa než hovězího. Vyzkoušejte tuto variantu se šťavnatým králíkem.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Králík a marináda

  • 1 Úplný králík Přidáno do
  • 2 kus cibule Přidáno do
  • 2 kus mrkev Přidáno do
  • 1 láhev piva Přidáno do
  • 2 Lžíce solamylu Přidáno do
  • 1 kus bobkový list Přidáno do
  • 3 kus nové koření Přidáno do

Omáčka

  • 200 ml Smetana Přidáno do
  • 50 g máslo Přidáno do
  • 1 kus citron Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Nakrájejte králíka na porce a nechte ho přes noc v marinádě z piva, cibule, mrkve, solamylu, bobkového listu a nového koření.

2. Krok

Králíka vyndejte z marinády, osušte a orestujte na másle. Přidejte zeleninu z marinády, trochu vody a dusíme do měkka.

3. Krok

Zeleninu a maso vyjmeme a zbylou šťávu propasírujeme. Přidáme smetanu, máslo a šťávu z citronu a omáčku provaříme.

4. Krok

Podáváme s knedlíkem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

564 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1412 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty