INZERCE
Zdroj: timsulov from Getty Images
Studená rajčatová polévka
Chutná studená rajčatová polévka, která vás zaručeně zasytí a osvěží.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 1 kg Zralá rajčata
- 1 ks okurka
- 1 ks zelený pepř
- 1 ks cibule
- 2 stroužky Česnek
- 60 ml Extra panenský olivový olej
- 2 pl Balsamico
- Sůl a mletý černý pepř podle chuti
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
25 min.
1. Krok
Nejprve nakrájejte rajčata, okurky, papriky a cibuli na menší kousky. Oloupejte česnek. Vložte je do mixéru, zalijte olivovým olejem a balzamikovým octem.
2. Krok
Vše dochuťte solí a černým pepřem. Rozmixujte do hladka. Pokud je polévka příliš hustá, můžete během mixování přidat trochu studené vody. Když je polévka hladká, přelijte ji přes jemné síto do velké mísy.
3. Krok
Doporučuji nechat ji v lednici alespoň hodinu, aby se chutě spojily.