INZERCE
Zdroj: yulka3ice from Getty Images Pro
Špagety s mletým masem
Recept na tradiční italské boloňské špagety s mletým masem.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 400 g špagety
- 300 g Mleté hovězí maso
- 1 ks cibule
- 2 stroužky Česnek
- 400 g Rajčatové pyré
- 2 pl oleje
- sůl
- mletý černý pepř
- bazalka
- Parmezán na posypání
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Nejprve si připravte všechny potřebné ingredience. Mleté maso osolte podle chuti. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno.
2. Krok
Na pánvi rozehřejte olej, přidejte nakrájenou cibuli a stroužky česneku. Smažte je, dokud cibule nezesklovatí.
3. Krok
Přidejte maso a opečte je ze všech stran. Dávejte pozor, abyste ho nepropekli, jinak ztratí šťavnatost.
4. Krok
Podle chuti přidejte rajčatové pyré a bazalku. Osolte a opepřete a vařte alespoň 20 minut, dokud omáčka nezhoustne. V případě potřeby přidejte trochu vody.
5. Krok
Špagety uvařte podle pokynů na obalu.
6. Krok
Hotové špagety podávejte s masovou omáčkou a posypané strouhaným parmazánem nebo ozdobené lístky čerstvé bazalky.