INZERCE
Zdroj: MAKY_OREL from pixabay
Šlehačkové muffiny
Tyto nadýchané a lahodné šlehačkové muffiny jsou skvělou volbou pro odpolední svačinu nebo jako dezert po dobrém jídle. S jemnou chutí šlehačky a tou pravou křupavostí z vrchu, budou se vám jistě líbit!
INZERCE
Ingredience
porce
12
- 2 ks vejce
- 180 g cukr
- 120 ml olej
- 240 ml šlehačka
- 360 g hladká mouka
- 1 lžička prášek do pečiva
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Rozehřejte troubu na 180 °C. V misce smíchejte vejce s cukrem.
2. Krok
Přidejte olej a šlehačku, pak promíchejte.
3. Krok
Do směsi přidejte mouku a prášek do pečiva a důkladně promíchejte.
4. Krok
Rozdělte těsto do formy na muffiny a pečte 20 minut.
5. Krok
Mezitím vyšlehejte šlehačku s vanilkovým cukrem na povrch muffinů.
6. Krok
Když jsou muffiny upečené a vychladlé, ozdobte je šlehačkou.