INZERCE
Zdroj: phbcz from Getty Images
Škvarková pomazánka
Tradiční pomazánka se škvarky, vejcem a kyselou okurkou.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 200 g škvarky
- 100 g máslo
- 1 kus cibule
- 2 stroužky Česnek
- 2 ks Vejce
- 1 Štipka sůl a pepř
- Kyselá okurka
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Škvarky nakrájíme na menší kousky a cibuli nakrájíme nadrobno.
2. Krok
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme cibuli a škvarky a opečeme dozlatova.
3. Krok
Přidaný nasekaný česnek k sádlem a cibulí a opečeme ještě chvíli.
4. Krok
Vaříme vejce natvrdo, oloupeme a nastrouháme.
5. Krok
Do misky přidáme škvarky s cibulí, nastrouhaná vejce, nakrájenou kyselou okurku, sůl a koření a promícháme.
6. Krok
Nechejte pomazánku v lednici alespoň hodinu odležet a poté podávejte na chlebu.