INZERCE

Zdroj: vasiliybudarinphotos from Canva

Skopové klobásy

Recept na domácí skopové klobásy.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kg Skopové Přidáno do
  • 2 kl Soli Přidáno do
  • 1 kl Mletý černý pepř Přidáno do
  • 1 kl Mletá sladká paprika Přidáno do
  • 1 lžíce Sušený rozmarýn Přidáno do
  • 4 stroužky Česnek Přidáno do
  • Ovčí střeva Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Na začátek si připravíme maso. Skopové maso očistíme od tuku a tepen a nakrájíme na menší kousky. Nejlepší je použít mlýnek na maso se středně velkými otvory, aby měl salám správnou konzistenci. Pokud mlýnek nemáte, můžete maso také nakrájet velmi najemno.

2. Krok

Poté maso smíchejte se všemi druhy koření. Přísady dobře promíchejte a přejděte k plnění klobás do střívek.

3. Krok

Nakonec klobásy svažte a nechte je v lednici, aby se chutě pěkně propojily. Minimální doba je 12 hodin, ale nejlepší je nechat klobásy odpočinout do druhého dne.

4. Krok

Pak je můžeme osmažit na pánvi nebo použít ke grilování.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Saláty

266 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Těstoviny

302 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty