INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/Oc-BxHwFIxKy7qUYPw1l/0cb604e5b182d80a8d4064094546ea.png)
Zdroj: margouillatphotos from Getty Images
Rybí pomazánka
Vynikající rybí pomazánka, která je skvělá na chleba.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 konzerva Tuňák v oleji
- 2 ks vejce
- 1 ks cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 pl majonéza
- 1⁄2 ks citron
- 1 pl kopr
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Uvařte vejce do tuha a nechte je vychladnout.
2. Krok
Očistěte cibuli a česnek a drobno je nasekejte. Na pánvi orestujte cibuli s trochou oleje, dokud nebude sklovitá. Přidejte česnek a restujte ještě chvíli.
3. Krok
Konverzovaný tuňák důkladně odkapejte a rozmačkejte vidličkou na menší kousky.
4. Krok
V misce smíchejte tuňáka, osmaženou cibuli s česnekem, drobně nakrájený kopřivu a majonézu. Podle chuti ochuťte solí a kořením.
5. Krok
Vejce oloupeme a nastrouháme na struhadle. Přidáme do rybí směsi a promícháme.
6. Krok
Na závěr přidáme šťávu z půl citrónu a opět vše promícháme. Podáváme ochlazené.