INZERCE
Zdroj: Pixabay: PublicDomainPictures
Recept na Medovníkovou Cukrovou Polevu
Tento tradiční recept na cukrovou polevu na medovníky dodá vášim vánočním medovníkům konečný, zářivý vzhled. Její příprava je jednoduchá a chutná úžasně sladce, což perfektně doplňuje kořeněné medovníky.
INZERCE
Ingredience
porce
10
- 1 ks vaječné bílky
- 200 g moučkový cukr
- 1 čajová lžička citronová šťáva
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
10 min.
1. Krok
Bílkoviny vajíčka dáme do čisté, bez tuku misky a našleháme do tuhé pěny.
2. Krok
Postupně přidáváme moučkový cukr, zatímco nadále šleháme bílky, aby se dobře zapracoval.
3. Krok
Nakonec přidáme citronovou šťávu.
4. Krok
Po použití cukrové polevy ji musíme hned použít, nebo ji v chladničce skladujeme přikrytou čerstvou fólií, protože na vzduchu rychle vysychá.
5. Krok
K dekoraci perníků použijeme menší dekorační trubičky nebo naplníme polevu do sáčku na krájení a použijeme ji.