INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/YS9w6Dwwuo8Bvr2GfkMM/34991f60ab26405d452f4f7086ad2c.jpeg)
Rebarborová buchta
Náš oblíbený hrnkový koláč. K rebarbore jsem přidala i jahody a vznikla tak dokonalá jarní delikatesa.
INZERCE
Ingredience
porce
24
- 2 hrnky hladká mouka
- 1 hrnek moučkový cukr
- 1⁄2 hrnek olej
- 2 dcl mléko
- 1 ks vejce
- 1 bal prášek do pečiva
- 2 Balíčky vanilkový cukr
- rebarbora
- Jahody
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Rebarboru umyjeme, nakrájíme na malé asi centimetrové kousky a posypeme vanilkovým cukrem. Promícháme a necháme postát.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/YS9w6Dwwuo8Bvr2GfkMM/2a300054c2aefbf8e694f0fabdccb2.jpeg)
2. Krok
Mouku, cukr a olej smícháme a 3/4 hrníčku této směsi odložíme na drobenku. Do zbytku přidáme vejce, mléko, prášek na pečení a vanilkový cukr. Zamícháme těsto a vlijeme ho do vymazaného a moukou vysypaného plechu.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/YS9w6Dwwuo8Bvr2GfkMM/b60b1eda6b13bbc47cff3d7a1919f8.jpeg)
3. Krok
Na cestu položíme připravený rebarboru, jahody nakrájené na menší kousky a posypeme odloženou drobky. Pečeme v troubě na 180 C asi 40 minut nebo do zlatova.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/YS9w6Dwwuo8Bvr2GfkMM/2f06018b469cc93dcffba6551e7812.jpeg)