INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/qRMWYMmSDvyXR9NZ51gO/08744d02a6f573811488e9c5568e6a.jpeg)
Zdroj: FB: Recepty a rady do kuchyne I.
Rebarborová bublanina
Rychlá bublanina s rebarborou a jahodami.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 200 g mouka hladká speciální
- 1 Lžíce prášek do pečiva
- 120 g cukr
- 1 ks vanilkový cukr
- 2 vejce
- 100 ml mléka
- 70 g Olej
- 70 g Olej
- Jahody
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
55 min.
1. Krok
Předehřejeme troubu na 180°C a vyložíme plech pečicím papírem.
2. Krok
Čistíme a krajíme rebarboru na menší kusy. Jahody rozpůlíme.
3. Krok
Do vyšší mísy si dáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr, vejce, mléko a rozpuštěné máslo. Všechno dobře promícháme a rozmixujeme na hladké těsto.
4. Krok
Těsto nalijeme na připravený plech.
5. Krok
Na vrchol položíme rebarboru a jahody.
6. Krok
Pečeme asi 35 - 40 minut, dokud bublanina nezíská zlatou barvu.