INZERCE

Zdroj: undefined undefined from Getty Images

Rajčatová polévka s rýží

Tradiční rajčatová polévka s přídavkem rýže. Ideální na každodenní oběd nebo večeři. Její příprava nevyžaduje mnoho složitých kroků a konečný výsledek určitě nadchne milovníky domácí kuchyně.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Polévka

  • 6 kus rajčata Přidáno do
  • 1 kus Cibule Přidáno do
  • 2 stroučky česnek Přidáno do
  • 1 lžíce olivový olej Přidáno do
  • 112 litrů zeleninový vývar Přidáno do
  • 1 štipka sůl Přidáno do
  • 1 štipka pepř Přidáno do

Rýže

  • 1 hrnek Rýže Přidáno do
  • 2 pohár voda Přidáno do
  • 1 štipka sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Připravte si ingredience. Umýt rajčata, cibuli a česnek. Oloupat cibuli a česnek. Rajčata nakrájejte na čtvrtiny, cibuli na drobno a česnek prohněte přes lis.

2. Krok

Na pánvi rozehřejte olej, přidejte cibuli a česnek. Smažte do doby, než cibule bude sklovitá.

3. Krok

Přidej rajčata na pánev, smaž několik minut, dokud rajčata nezměknou.

4. Krok

Přidej zeleninový vývar, ochutnej solí a pepřem. Vař na středním ohni asi 30 minut.

5. Krok

Přiveďte vodu na rýži k varu, přidejte sůl a rýži. Vařte podle pokynů na obalu.

6. Krok

Rozmixujte polévku mixérem na hladkou hmotu.

7. Krok

Podávej polévku s přídavkem uvařené rýže.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

564 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1412 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty