INZERCE

Zdroj: georgedolgikh from Canva

Polévka ze zeleného chřestu

Vynikající šparglová polévka se smetanou, kterou si připravíte jednoduše a rychle.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g Chřest Přidáno do
  • 200 ml smetana na vaření Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 2 ks česnek Přidáno do
  • 1 lžíce sůl a pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Nejprve očistěte chřest a nakrájejte jej na menší kousky. Cibuli a česnek také oloupejte a nakrájejte na drobno.

2. Krok

Na pánvi rozpalte olej, přidejte cibuli a česnek a opečte, dokud nebude cibule skleněná. Poté přidejte nakrájený chřest a opečte jej spolu s cibulí a česnekem po dobu 5 minut.

3. Krok

Do pánve se šparglem přidejte 1 l vody, sůl a pepř. Přikryjte a nechte vařit na středním ohni asi 15 minut.

4. Krok

Po uplynutí 15 minut přidejte do polévky smetanu na vaření a dobře promíchejte. Nechte ještě chvíli povařit.

5. Krok

Hotovou polévku rozmixujte ponorným mixérem na hladkou konzistenci.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty