INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/hIBIDvvGjPx1A1rrvDci/07f15eb439ba2dc1947a77df2c3432.jpeg)
Zdroj: Pixabay
Pečený králík na česneku, klasika našich babiček
Pečený králík na česneku je klasický nedělní oběd. Když se králík dokonale upeče, je měkký a šťavnatý a společně s česnekem je to opravdová lahůdka!
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 1 králík
- 6 stroužky česneku
- 1 Lžíce sůl
- 1 Lžíce pepře
- 2 Lžíce rozmarýnu
- 3 Lžíce oleje
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
Králíka omyjte a osolte a opepřete. Smíchejte rozmarýn s česnekem a olejem a namažte králíka. Pečte v troubě při teplotě 180 stupňů Celsia asi 1 hodinu až do zlatova.