INZERCE

Zdroj: Pixabay

Pečený králík na česneku, klasika našich babiček

Pečený králík na česneku je klasický nedělní oběd. Když se králík dokonale upeče, je měkký a šťavnatý a společně s česnekem je to opravdová lahůdka!

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 1 králík Přidáno do
  • 6 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 Lžíce sůl Přidáno do
  • 1 Lžíce pepře Přidáno do
  • 2 Lžíce rozmarýnu Přidáno do
  • 3 Lžíce oleje Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.

Králíka omyjte a osolte a opepřete. Smíchejte rozmarýn s česnekem a olejem a namažte králíka. Pečte v troubě při teplotě 180 stupňů Celsia asi 1 hodinu až do zlatova.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Zavařené

369 recepty

Pečivo

513 recepty

Mascarpone

128 recepty

Smažené

485 recepty

Těstoviny

296 recepty

Oběd

2741 recepty

Saláty

264 recepty

Dýně

49 recepty

Rýže

174 recepty

Večeře

2604 recepty

Rajčata

351 recepty

Levná jídla

682 recepty