INZERCE
Zdroj: FB: Vaříme s Vendy
Pečená veprová kýta
Tradiční české jídlo, pečená vepřová kýta, je skvělé pro nedělní rodinný oběd. Šťavnaté a křupavé maso s vonným kořením je kulinářským zážitkem, který si zamiluje celá rodina.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 11⁄2 kg vepřová kýta
- 4 kus celý česnek
- 2 Lžíce sůl
- 1 lžička Mleté černé pepř
- 3 lžíce Majoránka
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Troubu předehřejte na 180°C.
2. Krok
Kýtu osolte, opepřete a potřete majoránkou.
3. Krok
Česnek oloupejte a kýtu jím napíchejte.
4. Krok
Maso vložte do pekáče a pokryjte alobalem. Pečte 2 hodiny.
5. Krok
Odstraňte alobal a nechte maso dohnědnout.