INZERCE

Zdroj: Joseph_Fotogragie from Getty Images

Okoun na másle

Jednoduchý a přesto chutný recept na okouna nilského na másle. Tento pokrm je ideální pro milovníky ryb a je vhodný jak na oběd, tak na večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 2 Kusy okoun Přidáno do
  • 50 gramy máslo Přidáno do
  • 1 kus citron Přidáno do
  • 1 pinch sůl Přidáno do
  • 1 pinch čerstvě mletý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Okouna omyjeme, vysušíme a osolíme.

2. Krok

V pánvi rozpustíme máslo a na středním ohni opékáme okouna z obou stran dozlatova.

3. Krok

Rybu pokapeme čerstvě vymačkanou šťávou z citronu a dochutíme pepřem.

4. Krok

Okouna servírujeme teplého. Podáváme s bramborovým salátem nebo jemným pečivem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty