INZERCE
Obrácený jablko-hruškový koláč
Jablka v koláči jsou prostě klasika. A opět může vymyslet milion receptů s nimi. Tentokrát jsem vyzkoušela obrácený a jablka jsem doplnila i hruškami.
INZERCE
Ingredience
porce
8
Ingrediencie
- kokosový olej ve spreji
- kokosový cukr
- 3 ks Malé hrušky
- 1 ks Velké jablko
Těsto
- 100 g ovesné mouky
- 100 g Hladká pšeničná mouka
- 30 g Vanilkového proteinu nebo mouky
- 1 kus prášek do pečiva
- 40 g xylitol
- 1⁄2 čl Kardamon
- 2 čajová lžička skořice
- 3 vejce
- 100 ml mléko
- 50 ml olej
- 1 ks Hruška
- 1 ks jablko
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
35 min.
1. Krok
Formu s průměrem 22 cm obalíme z vnější strany do alobalu, pro jistotu, aby nic nevyteklo. Vnitro postříkáme (nebo potřeme) kokosovým olejem a posypeme kokosovým cukrem. Jablko a hrušky nakrájíme na plátky a naukládáme na dno formy.
2. Krok
Příprava nástrojů:
3. Krok
Šlehačku ušleháme do tuhého sněhu. V misce smícháme suché ingredience, přidáme žloutky, olej, mléko a rozmixovanou hrušku s jablkem. Nakonec vmícháme bílky.
4. Krok
Jablka a hrušky potřeme směsí a pečeme při teplotě 170 stupňů zhruba 35 minut.