INZERCE
Obrácený jablko-hruškový koláč

Obrácený jablko-hruškový koláč

Jablka v koláči jsou prostě klasika. A opět může vymyslet milion receptů s nimi. Tentokrát jsem vyzkoušela obrácený a jablka jsem doplnila i hruškami.

INZERCE

Ingredience

porce
8

Ingrediencie

  • kokosový olej ve spreji Přidáno do
  • kokosový cukr Přidáno do
  • 3 ks Malé hrušky Přidáno do
  • 1 ks Velké jablko Přidáno do

Těsto

  • 100 g ovesné mouky Přidáno do
  • 100 g Hladká pšeničná mouka Přidáno do
  • 30 g Vanilkového proteinu nebo mouky Přidáno do
  • 1 kus prášek do pečiva Přidáno do
  • 40 g xylitol Přidáno do
  • 12 čl Kardamon Přidáno do
  • 2 čajová lžička skořice Přidáno do
  • 3 vejce Přidáno do
  • 100 ml mléko Přidáno do
  • 50 ml olej Přidáno do
  • 1 ks Hruška Přidáno do
  • 1 ks jablko Přidáno do
INZERCE

Postup

35 min.
1. Krok

Formu s průměrem 22 cm obalíme z vnější strany do alobalu, pro jistotu, aby nic nevyteklo. Vnitro postříkáme (nebo potřeme) kokosovým olejem a posypeme kokosovým cukrem. Jablko a hrušky nakrájíme na plátky a naukládáme na dno formy.

2. Krok

Příprava nástrojů:

3. Krok

Šlehačku ušleháme do tuhého sněhu. V misce smícháme suché ingredience, přidáme žloutky, olej, mléko a rozmixovanou hrušku s jablkem. Nakonec vmícháme bílky.

4. Krok

Jablka a hrušky potřeme směsí a pečeme při teplotě 170 stupňů zhruba 35 minut.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty