INZERCE
Nepečený cheesecake z tvarohu
INZERCE
Ingredience
porce
6
Korpus
- 80 g Rozmíchaných ovesných vloček
- 25 g kokosová múčka
- 15 g Nastrouhaný kokos
- 20 g Není třeba vanilkového proteinu
- 50 ml voda
- 30 g Není třeba používat rozmixované brusinky s trochou vody
- 10 g Med
- 20 g Kokosový olej
Jahodový díl
- 350 g Nechat rozmrazit mražené jahody
- 1⁄2 balíčky Jahodového pudinkového prášku
- 10 g Medový sladidlo
Krém
- 500 g tvaroh jemný
- 40 g Nahradit jahodový protein sladidlem
- 10 g Med
- Plátková želatina
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Všechny ingredience na korpus smícháme a vtlačíme na dno kulaté formy (20cm) vyložené pečicím papírem.
2. Krok
Jahodový pudinkový prášek smícháme v šťávě ze jahod. Jahody rozmixujeme a dáme vařit spolu s pudinkovým práškem a medem. Vaříme do zhoustnutí.
3. Krok
Tvaroh, proteín a med smícháme. Připravíme želatinu podle návodu - plátky dáme na 10 minut nabobtnat do misky s 6 PL vody. Pak ji zahřejeme nad plamenem a mícháme, dokud se želatina nerozpustí (nevaříme!). K želatině přidáme 2 PL krému a promícháme. Tuto směs vmícháme do krému. Polovinu krému dáme na korpus.
4. Krok
Do druhé poloviny dáme 2 PL jahodové směsi a dáme na 1. část krému.
5. Krok
Zbývající jahodovou směs roztřeme na vrcholu dortu. Připravený cheesecake dáme ztuhnout do lednice přes noc.