INZERCE
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Nejjednodušší kremrole
Tento recept vás naučí, jak si připravit lahodnou kremrolí z listového těsta. Je to klasický slovenský desert, který je velmi jednoduchý na přípravu a potřebujete jen základní suroviny.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Listové těsto
- 500 g listové těsto
Krém
- 500 ml mléko
- 2 ks vejce
- 100 g cukr
- 1 balení vanilkový pudink
- 250 g máslo
Šlehačka
- 1 ks šlehačka
- 2 kl cukr
- 1 ks ztužovač šlehačky
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Listové těsto vyválíme, polovinu z něj nakrájíme na kostky a upečeme v předehřáté troubě dozlatova.
2. Krok
Z mléka, vajec, cukru a vanilkového pudingu připravíme krém, který necháme vychladnout.
3. Krok
Rozšlehané máslo vmícháme do krému.
4. Krok
Text často dělíme na 2 části.
5. Krok
Krém rovnoměrně rozetřeme na první těsto.
6. Krok
Na krém namažeme vyšlehanou šlehačku s cukrem a ztuhovadlem.
7. Krok
Na šlehačku položíme druhé těsto.
8. Krok
Takto připravený krémeš necháme v lednici ztuhnout a poté můžeme podávat.