INZERCE
Zdroj: konstiantynzapylaie from Canva
Nakládaný bůček v alobalu
Jedná se o tradiční český recept, který je obzvlášť oblíbený během zimních měsíců. Připravujeme ho ze surovin, které máme většinou doma, a jeho příprava je velmi jednoduchá.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Marináda
- 3 Lžíce sója omáčka
- 3 Lžíce Med
- 1 lžička mletý pepř
- 3 Lžíce smíchána sůl a paprika
Bůček
- 1 ks Bůček
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Smíchejte všechny ingredience dohromady a vytvořte marinádu.
2. Krok
Bůček potřete marinádou a nechte marinovat přes noc.
3. Krok
Předehřejte troubu na 180 stupňů.
4. Krok
Bůček zabalte do alobalu a vložte do trouby na 2 hodiny.
5. Krok
Poté bůček odložte a nechte odpočívat minimálně 15 minut před podáváním.