INZERCE

Zdroj: konstiantynzapylaie from Canva

Nakládaný bůček v alobalu

Jedná se o tradiční český recept, který je obzvlášť oblíbený během zimních měsíců. Připravujeme ho ze surovin, které máme většinou doma, a jeho příprava je velmi jednoduchá.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Marináda

  • 3 Lžíce sója omáčka Přidáno do
  • 3 Lžíce Med Přidáno do
  • 1 lžička mletý pepř Přidáno do
  • 3 Lžíce smíchána sůl a paprika Přidáno do

Bůček

  • 1 ks Bůček Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Smíchejte všechny ingredience dohromady a vytvořte marinádu.

2. Krok

Bůček potřete marinádou a nechte marinovat přes noc.

3. Krok

Předehřejte troubu na 180 stupňů.

4. Krok

Bůček zabalte do alobalu a vložte do trouby na 2 hodiny.

5. Krok

Poté bůček odložte a nechte odpočívat minimálně 15 minut před podáváním.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

564 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1412 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty