INZERCE

Zdroj: konstiantynzapylaie from Canva

Nakládaný bůček v alobalu

Jedná se o tradiční český recept, který je obzvlášť oblíbený během zimních měsíců. Připravujeme ho ze surovin, které máme většinou doma, a jeho příprava je velmi jednoduchá.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Marináda

  • 3 Lžíce sója omáčka Přidáno do
  • 3 Lžíce Med Přidáno do
  • 1 lžička mletý pepř Přidáno do
  • 3 Lžíce smíchána sůl a paprika Přidáno do

Bůček

  • 1 ks Bůček Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Smíchejte všechny ingredience dohromady a vytvořte marinádu.

2. Krok

Bůček potřete marinádou a nechte marinovat přes noc.

3. Krok

Předehřejte troubu na 180 stupňů.

4. Krok

Bůček zabalte do alobalu a vložte do trouby na 2 hodiny.

5. Krok

Poté bůček odložte a nechte odpočívat minimálně 15 minut před podáváním.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Dorty

318 recepty