INZERCE

Zdroj: Pixabay

Nakládaní utopenci, vynikající hospodská klasika

Vyzkoušejte klasický recept na pravé hospodské nakládané utopence. Příprava zabere jen chvilku a pak už je stačí nechat odležet v lednici přes noc - a máte hotovo!

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 8 buřtů Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 červená paprika Přidáno do
  • 500 ml octa Přidáno do
  • 2 Lžíce krystalový cukr Přidáno do
  • 1 Lžíce sůl Přidáno do
  • 1 Lžíce pepře Přidáno do
  • 1 Lžíce kmínu Přidáno do
  • bobkový list Přidáno do
  • 1 litrů voda Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.

Nejprve si připravte nálev, uvařte ho a poté ho nechte vychladnout. Buřty očistěte a nakrájejte na plátky. Cibuli a česnek nakrájejte na malé kousky. Buřty nakrájejte na kolečka. Ve velké sklenici střídavě prokládejte buřty a zeleninu. Zalijte vychladlým nálevem a uzavřete. Směs nechte přes noc odležet v lednici.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty