Mäsová pomazánka na hrianky
Chutná a vôňava mäsová pomazánka je ideálna na raňajky alebo rýchly obed. Je ľahká na prípravu a určite poteší chuťové poháriky všetkých milovníkov mäsa.
Ingredience
Mäsové paštiky
- 500 g Maso (hovězí nebo vepřové)
- 1 ks cibule
- 2 ks stroužky česneku
- 2 pl Hořčice
- 100 g Olej
- 100 g Olej
- 2 pl Masového vývaru
- 1 čl Text: soli
- 1 čl černého pepře
Topinky
- 8 ks Plátky chleba
- 2 pl olivového oleje
Nejnovější letáky
Postup
Maso vařte ve vodě, která je jemně osolená, přibližně 30 minut.
Oškrabte cibuli a česnek a nakrájejte je na malé kousky.
Na pánvi rozpusťte máslo a přidejte nakrájenou cibuli a česnek. Opečte, dokud cibule nezačne zhnědnout.
Pak přidejte maso, hořčici, masový vývar, sůl a černý pepř. Promíchejte a nechte vařit na mírném ohni 15 minut.
Po uplynutí této doby sundejte pánev z ohně a nechejte směs mírně vychladnout. Poté směs vložte do mixéru a mixujte, dokud nedostanete hladkou pomazánku.
Připravte si toast. Krajíčky chleba obojstranně pokapejte olivovým olejem a opečte do zlatova v předem nahřáté troubě na 200°C.
Na konec namažte hotovou masovou pomazánku na topinky a podávejte. Masová pomazánka na topinky je hotová. Dobrou chuť!