INZERCE

Zdroj: MartinFredy from Getty Images

Marináda na krkovici

Jemná, ale aromatická marináda, která dodá vaší krkovici výjimečnou chuť. Ideální na gril i pro pečení v troubě. Po takovém zákroku se maso stává mimořádně šťavnaté a roztéká se v ústech.

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 4 stroučky česnek Přidáno do
  • 1 čajová lžička Soli Přidáno do
  • 1 čajová lžička mletého pepře Přidáno do
  • 2 lžíce Olej Přidáno do
  • 2 lžíce Olej Přidáno do
  • 1 čajová lžička sladké papriky Přidáno do
  • 1 čajová lžička Ostré papriky Přidáno do
  • 1 lžíce medu Přidáno do
  • 1 hrnek piva Přidáno do
INZERCE

Postup

5 min.
1. Krok

Začneme přípravou marinády. K tomu oloupeme stroužky česneku a prostrčíme je přes lis do misky.

2. Krok

Přidáme sůl, pepř, sladkou a ostrou papriku. Vše důkladně smícháme.

3. Krok

Poté do misky přidáme med a olej. Opět vše důkladně promícháme.

4. Krok

Na závěr do naší marinády naléváme pivo. Celé to důkladně mícháme.

5. Krok

Krkovičku přemisťujeme do misky s marinádou a důkladně ji obalujeme ze všech stran. Poté misku přikryjeme a odložíme do lednice na minimálně 2 hodiny, nejlépe na celou noc.

6. Krok

Krkovice po takovém zákroku bude připravena k pečení nebo grilování. Dobrou chuť!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty