INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/KeaUyClJZJFD8cupLeUz/6f5a05e7f8a08754dd1d8c2f52bb20.jpeg)
Zdroj: Canva
Marináda na grilování
Marináda na grilované maso je jednoduchý a rychlý způsob, jak přidat masu chuť a šťavnatost. Tato marináda je vhodná pro všechny typy masa.
INZERCE
Ingredience
porce
1
- 4 stroužky Česnek
- 20 ml sójová omáčka
- 1 kl Křen
- 1 kl cukr/med
- 1 Svazek Petržel
- 120 ml olivového oleje
- špetka soli
- špetka černého pepře
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
10 min.
1. Krok
Česnek oloupeme a prostrčíme přes česnekový lis.
2. Krok
Do misky dáme prolisovaný česnek, přidáme sójovou omáčku, hořčici, med, sůl, černý pepř a nakrájenou petrželovou nať. Všechno promícháme.
3. Krok
Postupně přidáváme olivový olej a dobře promícháme, aby se všechno spojilo.
4. Krok
Maso potřeme hotovou marinádou a necháme ho v lednici minimálně 2 hodiny marinovat, ideálně přes noc.
5. Krok
Poté je maso připraveno na grilování.