INZERCE

Zdroj: Canva

Marináda na grilování

Marináda na grilované maso je jednoduchý a rychlý způsob, jak přidat masu chuť a šťavnatost. Tato marináda je vhodná pro všechny typy masa.

INZERCE

Ingredience

porce
1
  • 4 stroužky Česnek Přidáno do
  • 20 ml sójová omáčka Přidáno do
  • 1 kl Křen Přidáno do
  • 1 kl cukr/med Přidáno do
  • 1 Svazek Petržel Přidáno do
  • 120 ml olivového oleje Přidáno do
  • špetka soli Přidáno do
  • špetka černého pepře Přidáno do
INZERCE

Postup

10 min.
1. Krok

Česnek oloupeme a prostrčíme přes česnekový lis.

2. Krok

Do misky dáme prolisovaný česnek, přidáme sójovou omáčku, hořčici, med, sůl, černý pepř a nakrájenou petrželovou nať. Všechno promícháme.

3. Krok

Postupně přidáváme olivový olej a dobře promícháme, aby se všechno spojilo.

4. Krok

Maso potřeme hotovou marinádou a necháme ho v lednici minimálně 2 hodiny marinovat, ideálně přes noc.

5. Krok

Poté je maso připraveno na grilování.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty