INZERCE
Zdroj: zi3000 from Getty Images
Marináda na grilované ryby
Tato jednoduchá, ale chutná marináda pro grilované ryby nejen dodá vašim rybám vynikající chuť, ale také pomůže, aby byly měkké, šťavnaté a plné chuti. Ideální pro všechny typy ryb.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Marináda
- 60 ml olivový olej
- 1 ks Citron
- 2 ks česnek
- 1 čajová lžička sůl
- 1 čajová lžička mletý černý pepř
- 1 čajová lžička sušené oregano
- petrželová nať
Ryba
- 4 ks rybí filé
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Nejdříve ve malé misce smíchejte všechny ingredience pro marinádu. Olivový olej, limetkovou šťávu, prolisovaný česnek, sůl, černý pepř a oregán.
2. Krok
Rybí filety položte do velké nádoby nebo do sáčku na marinádu. Zalijte je marinádou a nechte je odležet v lednici minimálně 30 minut, ideálně přes noc.
3. Krok
Rybu pak grilujte na středně vysoké teplotě přibližně 4 minuty na každé straně.