INZERCE

Zdroj: zi3000 from Getty Images

Marináda na grilované ryby

Tato jednoduchá, ale chutná marináda pro grilované ryby nejen dodá vašim rybám vynikající chuť, ale také pomůže, aby byly měkké, šťavnaté a plné chuti. Ideální pro všechny typy ryb.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Marináda

  • 60 ml olivový olej Přidáno do
  • 1 ks Citron Přidáno do
  • 2 ks česnek Přidáno do
  • 1 čajová lžička sůl Přidáno do
  • 1 čajová lžička mletý černý pepř Přidáno do
  • 1 čajová lžička sušené oregano Přidáno do
  • petrželová nať Přidáno do

Ryba

  • 4 ks rybí filé Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Nejdříve ve malé misce smíchejte všechny ingredience pro marinádu. Olivový olej, limetkovou šťávu, prolisovaný česnek, sůl, černý pepř a oregán.

2. Krok

Rybí filety položte do velké nádoby nebo do sáčku na marinádu. Zalijte je marinádou a nechte je odležet v lednici minimálně 30 minut, ideálně přes noc.

3. Krok

Rybu pak grilujte na středně vysoké teplotě přibližně 4 minuty na každé straně.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Saláty

266 recepty

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1378 recepty

Sušení

28 recepty

Vánoční

83 recepty

Zelí

165 recepty

Rýže

176 recepty

Snídaně

662 recepty