INZERCE
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Maďarská gulášová polévka
Tradiční maďarská gulášová polévka je hustá, kořeněná a výživová polévka plná hovězího masa a zeleniny, která vás zahřeje v chladném počasí.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g hovězí krk
- 2 kus cibule
- 2 kus mrkev
- 1 kus paprika
- 2 kus brambory
- 2 Lžíce Sladká paprika
- 1 lžička sůl
- 1 lžička mletý černý pepř
- 2 l voda
- 1 kus Rajčatový protlak
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Hovězí krk nakrájejte na kousky a osolte.
2. Krok
Cibuli nakrájejte nadrobno a orestujte na rozpáleném oleji.
3. Krok
Přidejte nakrájenou zeleninu a rajčatový protlak a chvilku restujte.
4. Krok
Přidejte hovězí maso a osmahněte ho do hněda.
5. Krok
Poté přidejte sladkou papriku, zalijte vodou a vařte asi hodinu a půl.
6. Krok
Brambory nakrájejte na kousky, přidejte do polévky a vařte dalších 20 minut až do měkka.
7. Krok
Polévka je hotová, dochuťte podle potřeby solí a pepřem.