INZERCE

Zdroj: FB: Varenie je radosť

Maďarská gulášová polévka

Tradiční maďarská gulášová polévka je hustá, kořeněná a výživová polévka plná hovězího masa a zeleniny, která vás zahřeje v chladném počasí.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g hovězí krk Přidáno do
  • 2 kus cibule Přidáno do
  • 2 kus mrkev Přidáno do
  • 1 kus paprika Přidáno do
  • 2 kus brambory Přidáno do
  • 2 Lžíce Sladká paprika Přidáno do
  • 1 lžička sůl Přidáno do
  • 1 lžička mletý černý pepř Přidáno do
  • 2 l voda Přidáno do
  • 1 kus Rajčatový protlak Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Hovězí krk nakrájejte na kousky a osolte.

2. Krok

Cibuli nakrájejte nadrobno a orestujte na rozpáleném oleji.

3. Krok

Přidejte nakrájenou zeleninu a rajčatový protlak a chvilku restujte.

4. Krok

Přidejte hovězí maso a osmahněte ho do hněda.

5. Krok

Poté přidejte sladkou papriku, zalijte vodou a vařte asi hodinu a půl.

6. Krok

Brambory nakrájejte na kousky, přidejte do polévky a vařte dalších 20 minut až do měkka.

7. Krok

Polévka je hotová, dochuťte podle potřeby solí a pepřem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty