INZERCE
LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Tento rychlý dezert bez pečení určitě potěší každou návštěvu, která si dá ráda ke kávě něco sladkého a zároveň lehčího
INZERCE
Ingredience
porce
12
- 300 g sušenek Lotus Biscoff
- 100 g rozpuštěného másla
- 400 g Lotus Biscoff pomazánky
- 300 g pomazánkového másla
- 250 g tvarohu
- 200 g creme fraiche
- 1 bal ztužovače šlehačky
- 200 ml šlehačky
- Volitelně sladidlo dle vlastního výběru
- například moučkový cukr já osobně jsem ho nepoužila
- Sušenky na ozdobu
- Jahody
- Posypky
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Sušenky rozmixujeme a smícháme s rozpuštěným máslem, vtlačíme do lehce vymazané formy a necháme krátce vychladit
2. Krok
Tvaroh, pomazánkové máslo, šlehačku, ztužovač, creme fraiche a 200g Lotus pomazánky dáme do mísy a pomocí ručního mixéru vypracujeme tužší krém, který dáme na sušenkový základ a dáme na cca hodinu do lednice
3. Krok
200g Lotus Biscoff pomazánky necháme ve vodní lázni při nižší teplotě zřídnout (sklenici postavíme do hrnce) a rozetřeme po krému jako polevu
4. Krok
Cheesecake ozdobíme dle libosti (rozdrobené a celé Lotus sušenky, posypky, jahody)
5. Krok
Hotový cheesecake dáme opět chladit do lednice (nejlépe přes noc)