INZERCE

Zdroj: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Lečo s klobásou

Tradiční maďarské jídlo, které obsahuje vařenou zeleninu a klobásu. Tento recept je ideální pro pohodlný večerní oběd nebo večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 200 g klobása Přidáno do
  • 2 ks cibule Přidáno do
  • 4 ks červená paprika Přidáno do
  • 3 ks rajče Přidáno do
  • 4 stroužky Česnek Přidáno do
  • 2 kl Sladká paprika Přidáno do
  • 2 kl sůl Přidáno do
  • 1 kl mletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Klobásu nakrájejte na kolečka a cibuli na tenké půlměsíce.

2. Krok

Restujte cibuli na oleji, přidejte klobásu a opečte ji dozlatova.

3. Krok

Přidejte nadrobno nakrájené papriky, rajčata a česnek. Poté přidejte sladkou papriku, sůl a koření.

4. Krok

Vaříme pod pokličkou asi 15 minut, dokud zelenina není měkká. Podávejte teplé, případně s chlebem na namáčení.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty