INZERCE

Zdroj: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom

Langoše z kyslé smetany

Křupavé, měkké a vynikající langoše. Do těsta přidávám kyslou smetanu a jsou dokonalé.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kg polohrubá mouka Přidáno do
  • 500 ml mléko Přidáno do
  • 250 ml zakysaná smetana Přidáno do
  • 50 g Kvas Přidáno do
  • špetka cukru Přidáno do
  • 1 kl Jedlá soda Přidáno do
  • Sůl Přidáno do
  • olej na smažení Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Z mléka, špetky cukru a kvasnic připravíme kvásek.

2. Krok

Smícháme to s moukou, smetanou, jedlou sodou, solí a zbývajícím mlékem.

3. Krok

Připravíme těsto a z něj vytvarujeme bochníky, které necháme chvíli zkysnout.

4. Krok

Roztáhneme bochník prsty na placku a smažíme v oleji.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Saláty

266 recepty

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1378 recepty

Sušení

28 recepty

Vánoční

83 recepty

Zelí

165 recepty

Rýže

176 recepty

Snídaně

662 recepty