INZERCE

Zdroj: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom

Langoše z kyslé smetany

Křupavé, měkké a vynikající langoše. Do těsta přidávám kyslou smetanu a jsou dokonalé.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kg polohrubá mouka Přidáno do
  • 500 ml mléko Přidáno do
  • 250 ml zakysaná smetana Přidáno do
  • 50 g Kvas Přidáno do
  • špetka cukru Přidáno do
  • 1 kl Jedlá soda Přidáno do
  • Sůl Přidáno do
  • olej na smažení Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Z mléka, špetky cukru a kvasnic připravíme kvásek.

2. Krok

Smícháme to s moukou, smetanou, jedlou sodou, solí a zbývajícím mlékem.

3. Krok

Připravíme těsto a z něj vytvarujeme bochníky, které necháme chvíli zkysnout.

4. Krok

Roztáhneme bochník prsty na placku a smažíme v oleji.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty