INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/fWdd2assUSvJ5rRpj3UQ/9553b163324dd103300051f5fb4f44.jpeg)
Zdroj: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom
Langoše z kyslé smetany
Křupavé, měkké a vynikající langoše. Do těsta přidávám kyslou smetanu a jsou dokonalé.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 kg polohrubá mouka
- 500 ml mléko
- 250 ml zakysaná smetana
- 50 g Kvas
- špetka cukru
- 1 kl Jedlá soda
- Sůl
- olej na smažení
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Z mléka, špetky cukru a kvasnic připravíme kvásek.
2. Krok
Smícháme to s moukou, smetanou, jedlou sodou, solí a zbývajícím mlékem.
3. Krok
Připravíme těsto a z něj vytvarujeme bochníky, které necháme chvíli zkysnout.
4. Krok
Roztáhneme bochník prsty na placku a smažíme v oleji.