INZERCE

Zdroj: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom

Langoše z kyslé smetany

Křupavé, měkké a vynikající langoše. Do těsta přidávám kyslou smetanu a jsou dokonalé.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kg polohrubá mouka Přidáno do
  • 500 ml mléko Přidáno do
  • 250 ml zakysaná smetana Přidáno do
  • 50 g Kvas Přidáno do
  • špetka cukru Přidáno do
  • 1 kl Jedlá soda Přidáno do
  • Sůl Přidáno do
  • olej na smažení Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Z mléka, špetky cukru a kvasnic připravíme kvásek.

2. Krok

Smícháme to s moukou, smetanou, jedlou sodou, solí a zbývajícím mlékem.

3. Krok

Připravíme těsto a z něj vytvarujeme bochníky, které necháme chvíli zkysnout.

4. Krok

Roztáhneme bochník prsty na placku a smažíme v oleji.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Sušenky

20 recepty

Saláty

265 recepty

V páře

213 recepty

Oběd

2783 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1368 recepty

Bezmasé pokrmy

1331 recepty