INZERCE
Kuřecí prsa v krémové parmské omáčce
Oběd z jedné pánve
INZERCE
Ingredience
porce
4
Nástroje
- 500 g Zachraňte přeložený text
- 200 g Houby
- sůl
- černý pepř
- olej
Omáčka
- 1 pl máslo
- 2 Stroužky česneku
- 1 pl mouka hladká speciální
- 1 hrnek Kde je vývar
- 200 ml šlehačková smetana
- strouhaný parmazán
- Hrstka Baby špenát
- česnekové koření
- sůl
- černý pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Maso umyjeme a nakrájíme na hrubší řízky. Solíme, kořeníme a opečeme na pánvi z obou stran na trošce oleje. Vyjmeme z pánve na talíř a odložíme stranou.
2. Krok
Šampiňony omyjeme a nakrájíme na širší plátky. Osmažíme je v tuku, ve kterém jsme připravili maso. Po pár minutách je také vyjmeme a odložíme na další talíř.
3. Krok
Omáčka: K pečení nyní přidáme 1 lžíci másla a necháme ji rozpustit na mírném ohni. Přidáme strouhaný česnek, chvíli mícháme a přidáme mouku na zahuštění.
4. Krok
Přidáme vývar (použila jsem z buillonu), smetanu, nastrouhaný parmazán a česnekové koření. Solíme, opepříme, dobře promícháme a nakonec přidáme baby špenát. Vaříme ještě 1-2 minuty, nakonec vrátíme do omáčky již hotové žampiony a maso.