INZERCE
Zdroj: FB: Varenie je radosť.
Kuřecí permelette s domácími noky
Recept na jednoduchou kuřecí placku s domácími noky, která je oblíbená zejména u dětí.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g Kuře
- 2 ks velké cibule
- 2 stroužky Česnek
- 200 ml Smetana na vaření
- Sůl, pepř paprika
- 500 g Brambory
- 2 ks Vejce
- mouka hladká speciální
- olej
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Cibuli nakrájejte najemno a česnek rozmačkejte. Kuřecí maso nakrájejte na menší kousky.
2. Krok
Na pánvi rozehřejte olej, přidejte cibuli a česnek a osmažte je dozlatova. Dávejte pozor, abyste cibuli nepřipálili, snižuje to kvalitu chuti.
3. Krok
Přidejte nakrájené kuřecí maso a osmažte je ze všech stran.
4. Krok
Když je maso opečené, přidejte sůl, pepř, papriku a promíchejte.
5. Krok
Do pánve přidejte smetanu a nechte ji povařit.
6. Krok
Mezitím si připravte noky. Brambory oloupejte, nastrouhejte a smíchejte s vejci a takovým množstvím mouky, aby vznikla hustá kaše.
7. Krok
Gnocchi uvařte v osolené vodě. Když vyplavou na hladinu, jsou hotové.
8. Krok
Hotovou pancettu podávejte s noky.