INZERCE
Zdroj: Joshua Resnick from Canva
Křupavá cibule
Křupavá cibule je lahodná svačinka nebo koření, které dodá každému pokrmu křupavost a špetku chuti. Ačkoli se to může zdát jako obtížný úkol, tento jednoduchý a rychlý recept dokáže opak.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 2 velké cibule
- 100 gramy Mouka
- 1 litr olej na smažení
- štipka sůl
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Nakrájet cibuli na tenké plátky.
2. Krok
Nakrájejte cibuli na plátky a obalte je v mouce.
3. Krok
Zahřejte olej v pánvi.
4. Krok
Smažte plátky cibule v horkém oleji, dokud nebudou křupavé.
5. Krok
Odkapat cibuli na papírový ubrousek.
6. Krok
Posypat smažené cibulky trochou soli.
7. Krok
Podávejte teplé jako snack nebo použijte jako ozdobu k vašim oblíbeným jídlům.