INZERCE

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš je tradiční pokrm, který se připravuje v kotlíku na otevřeném ohni nebo ve velkém hrnci přímo na sporáku.

INZERCE

Ingredience

porce
8
  • 800 g hovězího masa Přidáno do
  • 2 kus cibule Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 2 ks papriky Přidáno do
  • 2 Lžíce rajčatového protlaku Přidáno do
  • 1 Lžíce mleté sladké papriky Přidáno do
  • 1 Lžíce kmínu Přidáno do
  • 1 Lžíce majoránky Přidáno do
  • sůl a pepř podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky.

2. Krok

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Papriky nakrájíme na proužky.

3. Krok

Do kotlíku nalijeme olej a na středním ohni rozpálíme.

4. Krok

Do rozpáleného oleje přidáme cibuli a česnek a restujeme, dokud nezezlátnou.

5. Krok

Následně přidáme maso a restujeme do hnědé barvy.

6. Krok

Přidáme papriky, sladkou papriku, kmín, majoránku, sůl a pepř a vše promícháme.

7. Krok

Poté přidáme rajčatový protlak a vodu a vaříme na středně silném ohni zhruba na 2 hodiny.

8. Krok

V průběhu vaření přidáváme vodu podle potřeby a občas promícháme.

9. Krok

Když masu zbude zhruba posledních 30 minut, přidáme očištěné a nakrájené brambory.

10. Krok

Gulaš podle chuti osolíme a opepříme.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty