INZERCE
Kofty se zelným salátem
Tradiční středovýchodné kofty, neboli kuličky z mletého masa, dnes připravíme v aromatické marinádě a podáme se svěžím zelným salátem. Perfektní jídlo pro ty, kdo milují exotickou kuchyni.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g mletého mäsa
- 1 velkou cibuli
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce kurkumy
- sůl a pepř podle chuti
- lžička mleté papriky
- olej na smažení
- 1 hlávkové zelí
- 1 mrkev
- vinný ocet
- 2 Lžíce rafinovaného oleje
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
40 min.
1. Krok
Začněte přípravou koft. Mleté maso smíchejte s nastrouhanou nebo jemně nakrájenou cibulí a prolisovaným česnekem.
2. Krok
Přidejte všechna koření a promíchejte.
3. Krok
Z formujte malé kuličky a opečte je na pánvi na oleji z obou stran dozlatova.
4. Krok
Mezitím si připravte zelný salát. Zelí a mrkev nastrouhejte a smíchejte v míse.
5. Krok
Přidejte sůl, pepř, ocet a olej a promíchejte.
6. Krok
Nechte salát odležet, aby získal na chuti.
7. Krok
Když jsou kofty hotové, servírujte je spolu se zelným salátem.