INZERCE
Zdroj: FB: Bezva recepty
Klasičtí kokosoví ježci
Recept na vynikající kokosové ježečky, takovou klasiku, jakou pekla moje babička.
INZERCE
Ingredience
porce
20
Těsto:
- 200 g mouka hladká speciální
- 1⁄2 kus prášek do pečiva
- 200 g Třtinový cukr
- 4 kus Vejce
- 50 ml oleje
- citronová kůra
Na polevu:
- 100 g Máslo
- 300 g čokolády
- Kokosový ořech na potahování
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
70 min.
1. Krok
V míse vyšlehejte cukr a vejce do pěny. Přidejte 50 ml oleje.
2. Krok
Do směsi přidejte všechny suché přísady.
3. Krok
Těsto nalijte do formy.
4. Krok
Pečte při 180 °C asi 30 minut. Po vychladnutí nakrájejte na kostky.
5. Krok
Čokoládu a máslo rozpusťte v misce nad hrncem s vroucí vodou a obalte v ní nakrájené kostky těsta.
6. Krok
Nakonec jehněčí obalte v kokosu.