INZERCE
Zdroj: GMVozd for Getty Images
Klasický humr
Vychutnejte si čerstvě připravený, klasický humr, který nabízí skutečný kulinářský zážitek. Toto jednoduché, ale rafinované jídlo je podáváno s lahodným bylinkovým máslem a je perfektní volbou pro speciální příležitosti.
INZERCE
Ingredience
porce
2
Kladivo
- 2 Kus živé humry
- 10 l voda
- 2 Čajová lžička sůl
Bylinkové máslo
- 100 Gram máslo
- 2 zvazek čerstvý tymián
- 1 Pobočka Čerstvý rozmarýn
- 2 stroučky česnek
- 1 Čajová lžička sůl
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Přiveďte vodu v velkém hrnci k varu. Osolte vodu a přidejte humry. Vařte je 15 minut.
2. Krok
Mezitím rozpusťte máslo v malé pánvi a přidejte bylinky a česnek. Nechte na nízkém ohni 10 minut probublávat.
3. Krok
Vezměte humry z vody a rozpůlte je. Bylinkové máslo kápněte na maso.
4. Krok
Podávejte humr ihned, ozdobený čerstvou citronovou šťávou a petrželí.