INZERCE

Zdroj: GMVozd for Getty Images

Klasický humr

Vychutnejte si čerstvě připravený, klasický humr, který nabízí skutečný kulinářský zážitek. Toto jednoduché, ale rafinované jídlo je podáváno s lahodným bylinkovým máslem a je perfektní volbou pro speciální příležitosti.

INZERCE

Ingredience

porce
2

Kladivo

  • 2 Kus živé humry Přidáno do
  • 10 l voda Přidáno do
  • 2 Čajová lžička sůl Přidáno do

Bylinkové máslo

  • 100 Gram máslo Přidáno do
  • 2 zvazek čerstvý tymián Přidáno do
  • 1 Pobočka Čerstvý rozmarýn Přidáno do
  • 2 stroučky česnek Přidáno do
  • 1 Čajová lžička sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Přiveďte vodu v velkém hrnci k varu. Osolte vodu a přidejte humry. Vařte je 15 minut.

2. Krok

Mezitím rozpusťte máslo v malé pánvi a přidejte bylinky a česnek. Nechte na nízkém ohni 10 minut probublávat.

3. Krok

Vezměte humry z vody a rozpůlte je. Bylinkové máslo kápněte na maso.

4. Krok

Podávejte humr ihned, ozdobený čerstvou citronovou šťávou a petrželí.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Saláty

266 recepty

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1378 recepty

Sušení

28 recepty

Vánoční

83 recepty

Zelí

165 recepty

Rýže

176 recepty

Snídaně

662 recepty