INZERCE
Zdroj: M.studio for Adobe Stock
Klasické fondue s masem a vývarem
Tradiční, srdnaté a chutné fondue s masem je dokonalým středobodem pro příjemnou večeři. Fondue se skládá ze čtyř různých druhů masa, které se podávají společně s pikantní omáčkou na namáčení. Užijte si toto společenské jídlo s rodinou a přáteli.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Maso
- 200 g hovězí maso
- 200 g Kuřecí prsa
- 200 g vepřové maso
- 200 g Jehněčí
Omáčky na namáčení
- 100 ml BBQ omáčka
- 100 ml Česneková omáčka
- 100 ml chilli omáčka
- 100 ml Sladká hořčicová omáčka
Různé
- 2 l hovězí vývar
- 1 Kus Fondue Sadlo
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
1. Nakrájejte maso na kousky vhodné do úst.
2. Krok
2. Zahřejte hovězí vývar v hrnci.
3. Krok
Nalijte horký vývar do fonduové sady.
4. Krok
3. Každý si vezme kousek masa a ponoří ho do horkého vývaru, dokud není uvařený.
5. Krok
Poté každý namočí své uvařené maso do omáčky podle svého výběru a užívá si to!