INZERCE

Zdroj: M.studio for Adobe Stock

Klasické fondue s masem a vývarem

Tradiční, srdnaté a chutné fondue s masem je dokonalým středobodem pro příjemnou večeři. Fondue se skládá ze čtyř různých druhů masa, které se podávají společně s pikantní omáčkou na namáčení. Užijte si toto společenské jídlo s rodinou a přáteli.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Maso

  • 200 g hovězí maso Přidáno do
  • 200 g Kuřecí prsa Přidáno do
  • 200 g vepřové maso Přidáno do
  • 200 g Jehněčí Přidáno do

Omáčky na namáčení

  • 100 ml BBQ omáčka Přidáno do
  • 100 ml Česneková omáčka Přidáno do
  • 100 ml chilli omáčka Přidáno do
  • 100 ml Sladká hořčicová omáčka Přidáno do

Různé

  • 2 l hovězí vývar Přidáno do
  • 1 Kus Fondue Sadlo Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

1. Nakrájejte maso na kousky vhodné do úst.

2. Krok

2. Zahřejte hovězí vývar v hrnci.

3. Krok

Nalijte horký vývar do fonduové sady.

4. Krok

3. Každý si vezme kousek masa a ponoří ho do horkého vývaru, dokud není uvařený.

5. Krok

Poté každý namočí své uvařené maso do omáčky podle svého výběru a užívá si to!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty