Zdroj: Pixabay : Grafmex
Kinder čokoládový likér
Ingredience
- 8 Děti Bar (dobře chlazený)
- 350 ml Cream
- 150 ml mléko
- 150 ml vodka
- 70 g cukr
Nejnovější letáky
Postup
Chcete-li připravit dětský tyčinkový likér, nejprve vezměte dětské tyčinky a nakrájejte je na malé kousky. Tyto kousky pak vložte do mixéru. Všimla jsem si, že tyčinky se lépe drtí, když jsou dobře vychlazené.
Mixér zapněte na nízký stupeň, dokud se tyčinky nezmění na drobky. Dbejte však na to, aby mixér neběžel příliš dlouho, jinak se čokoláda příliš zahřeje a začne se rozpouštět.
Na pánvi zahřejte smetanu, mléko a cukr. Směs neustále míchejte, dokud se cukr zcela nerozpustí. Nezapomeňte, že směs by se neměla vařit, takže stačí střední teplota.
Jakmile se cukr rozpustí, přidejte drobky Kinderriegel a míchejte, dokud nevznikne homogenní směs. Doporučuji udržovat nízkou teplotu a neustále míchat, aby se čokoláda nepřipálila.
Nyní přidejte vodku. Zjistil jsem, že neutrální vodka nezakrývá chuť a je nejlepší volbou.
Směs se poté nalije do láhve a uloží do chladničky. Dětský barový likér chutná obzvlášť dobře, když se podává vychlazený.
Doufám, že si tento nekomplikovaný a lahodný likér rádi vyzkoušíte a vychutnáte!