INZERCE
Zdroj: Natalikaevsti from Getty Images
Kapustové karbanátky s ovesnými vločkami
Chutné a zdravé karbanátky, které ocení nejen vegetariáni. Kapusta dodává karbanátkům jemnou a svěží chuť, ovesné vločky zase zajišťují, že jsou karbanátky syté a vláčné. Tento recept je navíc lehký na přípravu a karbanátky budou hotové za pár minut.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 500 g bílé kapusty
- 200 g ovesných vloček
- 2 ks vejce
- 2 lžíce sůl
- 1 lžička černý pepř
- 2 lžíce olej
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Kapustu nastrouháme na jemno a osolíme.
2. Krok
Přidáme ovesné vločky, vejce a koření, vše promícháme.
3. Krok
Z těsta vytváříme karbanátky, které pak smažíme na oleji dozlatova.
4. Krok
Hotové karbanátky podáváme s bramborovou kaší nebo třeba se salátem. Dobrou chuť!