INZERCE

Zdroj: Jakub Kapusnak from Foodiesfeed

Jahodový hrnkový bublanina

Chutný a jednoduchý jahodový bublanina, který můžete připravit s pouze několika surovinami a šálkem.

INZERCE

Ingredience

porce
12

Často

  • 1 hrnek hladká mouka Přidáno do
  • 1 hrnek cukr Přidáno do
  • 1 hrnek mléko Přidáno do
  • 1 hrnek olej Přidáno do
  • 1 kus vejce Přidáno do
  • 2 čajové lžičky Kypřící prášek Přidáno do

Náplň

  • 3 hrnky Jahody Přidáno do
  • 1 hrnek cukr Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 180°C. Smíchejte všechny suroviny na těsto - mouku, cukr, mléko, olej, vejce a prášek do pečiva.

2. Krok

Jahody umyjte a odeberte stopky. Jahody nakrájejte a posypete cukrem.

3. Krok

Těsto vlijte do vymazané a moukou vysypané formy. Na těsto položte jahody.

4. Krok

Bublaninu pečte v předehřáté troubě na 180°C po dobu 40-45 minut.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty