INZERCE
Zdroj: Jakub Kapusnak from Foodiesfeed
Jahodový hrnkový bublanina
Chutný a jednoduchý jahodový bublanina, který můžete připravit s pouze několika surovinami a šálkem.
INZERCE
Ingredience
porce
12
Často
- 1 hrnek hladká mouka
- 1 hrnek cukr
- 1 hrnek mléko
- 1 hrnek olej
- 1 kus vejce
- 2 čajové lžičky Kypřící prášek
Náplň
- 3 hrnky Jahody
- 1 hrnek cukr
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 180°C. Smíchejte všechny suroviny na těsto - mouku, cukr, mléko, olej, vejce a prášek do pečiva.
2. Krok
Jahody umyjte a odeberte stopky. Jahody nakrájejte a posypete cukrem.
3. Krok
Těsto vlijte do vymazané a moukou vysypané formy. Na těsto položte jahody.
4. Krok
Bublaninu pečte v předehřáté troubě na 180°C po dobu 40-45 minut.