INZERCE
Jablečno-tvarohové řezy bez pečení!
Extra čerstvé, chutné a jednoduché. (27 x 23 cm)
INZERCE
Ingredience
porce
6
Na dno formuláře
- 9 Kusy Velkých sušenek
Jablečná vrstva
- 5 veľkých Ovoce
- 2 lžíce Cukr
- 1 džus z citronu
- Štipka Cejlonská skořice
- 1 vanilkový pudink
- 500 ml Text: voda
- 2 lžíce Krupicového cukru do pudinku
Tvarohová vrstva
- 250 g Roztíratelný tvaroh
- 200 ml Slehačka 33 procentní
- 2 lžíce moučkového cukru
- Štipka skutečná vanilka
- Volitelné mandle plátky na posyp
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
20 min.
1. Krok
Jablka oloupeme, nakrájíme. Na pánvi orestujeme spolu s cukrem, skořicí, šťávou z 1 citronu. Pokud by nám jablka neuvolnila šťávu, podlijeme trochou vody. Restujeme do změknutí.
2. Krok
Vanilkový pudink smícháme s cukrem v 0,5 l vody a přilijeme k jablkům, provaříme a nalijeme na připravené piškoty.
3. Krok
Necháme vychladit.
4. Krok
Mezitím ušleháme šlehačku s moučkovým cukrem a s vanilkou. Přimícháme tvaroh a náplň naneseme na vychladlé jablka.
5. Krok
Nechejme vychladnout a před podáváním můžeme posypat plátky mandlí (které si opečeme na pánvi do zlata 💛)
6. Krok
Dobrou chuť 😍