INZERCE

Zdroj: Canva

Hrušková buchta

INZERCE

Ingredience

porce
12

Těsto:

  • 250 g mouka hladká speciální Přidáno do
  • 125 g Cukr Přidáno do
  • 125 g Olej Přidáno do
  • 125 g Olej Přidáno do
  • 1 ks vejce Přidáno do
  • 1 bal prášek do pečiva Přidáno do

Pro náplň:

  • 4 ks Větší hrušky Přidáno do
  • 1 Balíček vanilkový pudink Přidáno do
  • 500 ml mléka Přidáno do
  • 2 lžíce Cukr Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Nejprve si připravíme těsto. V misce smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme cukr, máslo a vejce. Všechno spolu promícháme a vypracujeme těsto.

2. Krok

Hotové těsto zabalíme do potravinářské fólie a dáme zchladit do lednice na půl hodiny.

3. Krok

Prozatím se pustíme do přípravy hruškové náplně. Hrušky oloupeme, odstraníme jádřinec a nakrájíme na tenké plátky.

4. Krok

Puding připravíme podle návodu na obalu s tím, že cukr přidáme pouze poloviční.

5. Krok

Těsto vyválíme a vložíme do vymazané formy na pečení. Na těsto položíme hrušky a zalijeme pudingovou náplní.

6. Krok

Koláč pečeme v troubě předehřáté na 180 stupňů přibližně hodinu.

7. Krok

Hotový koláč necháme vychladnout a potom ho můžeme posypat moučkovým cukrem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty