INZERCE
Zdroj: bhofack2 from Getty Images
Hranolky z batátů
Klasické hranolky s zajímavým twistem. Batáty dávají hranolkům neobvyklou, sladkou chuť, a pečení v troubě místo smažení zajišťuje, že je to zdravější verze oblíbené svačiny. Ideální k hlavním chodům nebo jako samostatná svačina s chutným dipem.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 kus Brambory (střední velikosti)
- 2 lžíce olivový olej
- 1 štipka Uložit přeložený text
- 1 štipka paprika
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 200 stupňů Celsia. Batáty oloupejte a nakrájejte na proužky o tloušťce asi 1 cm.
2. Krok
Přemístíme na plech na pečení, posypeme olivovým olejem, solí a pepřem. Pečeme přibližně 30-35 minut, dokud nebudou křupavé a lehce zlatavé. Podáváme teplé.