INZERCE

Zdroj: bhofack2 from Getty Images

Hranolky z batátů

Klasické hranolky s zajímavým twistem. Batáty dávají hranolkům neobvyklou, sladkou chuť, a pečení v troubě místo smažení zajišťuje, že je to zdravější verze oblíbené svačiny. Ideální k hlavním chodům nebo jako samostatná svačina s chutným dipem.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 kus Brambory (střední velikosti) Přidáno do
  • 2 lžíce olivový olej Přidáno do
  • 1 štipka Uložit přeložený text Přidáno do
  • 1 štipka paprika Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 200 stupňů Celsia. Batáty oloupejte a nakrájejte na proužky o tloušťce asi 1 cm.

2. Krok

Přemístíme na plech na pečení, posypeme olivovým olejem, solí a pepřem. Pečeme přibližně 30-35 minut, dokud nebudou křupavé a lehce zlatavé. Podáváme teplé.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1407 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty