INZERCE

Zdroj: bhofack2 from Getty Images

Hranolky z batátů

Klasické hranolky s zajímavým twistem. Batáty dávají hranolkům neobvyklou, sladkou chuť, a pečení v troubě místo smažení zajišťuje, že je to zdravější verze oblíbené svačiny. Ideální k hlavním chodům nebo jako samostatná svačina s chutným dipem.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 kus Brambory (střední velikosti) Přidáno do
  • 2 lžíce olivový olej Přidáno do
  • 1 štipka Uložit přeložený text Přidáno do
  • 1 štipka paprika Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 200 stupňů Celsia. Batáty oloupejte a nakrájejte na proužky o tloušťce asi 1 cm.

2. Krok

Přemístíme na plech na pečení, posypeme olivovým olejem, solí a pepřem. Pečeme přibližně 30-35 minut, dokud nebudou křupavé a lehce zlatavé. Podáváme teplé.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty