INZERCE
Hovězí maso s hřiby a vínem

Hovězí maso s hřiby a vínem

Je to jednoduchý recept a maso s omáčkou je lahodné chuti.

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 820 g hovězí maso Přidáno do
  • 1 pl Hladká špaldová mouka Přidáno do
  • 1 pl sádlo Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • 800 ml voda Přidáno do
  • 115 Rajčatový protlak Přidáno do
  • 50 g sušené houby Přidáno do
  • 8 stroužky česneku Přidáno do
  • 200 ml červené víno Přidáno do
  • 30 g Med Přidáno do
  • sušený tymián Přidáno do
  • sušená bazalka Přidáno do
  • mletý černý pepř Přidáno do
  • Sůl Přidáno do
  • Koření 4 barev Přidáno do
  • Text: rasca celá Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Maso nakrájíme na větší kousky, posypeme ho solí a moukou. Dobře promícháme, aby bylo maso obaleno moukou.

2. Krok

Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, kmín, tymián, bazalku a dusíme. Podle potřeby přiléváme vodu.

3. Krok

Když je maso na půl měkké, přidáme propláchnuté sušené hřiby a pomačkaný česnek.

4. Krok

Když máme maso měkké, vyjmeme ho do misky a omáčku důkladně rozmixujeme ručním mixérem. Maso vrátíme zpět do omáčky a společně promícháme, dochutíme. Podáváme s brambory a omáčku posypeme sýrem. Dobrou chuť :)

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1407 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty