INZERCE
Hovězí maso s hřiby a vínem
Je to jednoduchý recept a maso s omáčkou je lahodné chuti.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 820 g hovězí maso
- 1 pl Hladká špaldová mouka
- 1 pl sádlo
- 1 cibule
- 800 ml voda
- 115 Rajčatový protlak
- 50 g sušené houby
- 8 stroužky česneku
- 200 ml červené víno
- 30 g Med
- sušený tymián
- sušená bazalka
- mletý černý pepř
- Sůl
- Koření 4 barev
- Text: rasca celá
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Maso nakrájíme na větší kousky, posypeme ho solí a moukou. Dobře promícháme, aby bylo maso obaleno moukou.
2. Krok
Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, kmín, tymián, bazalku a dusíme. Podle potřeby přiléváme vodu.
3. Krok
Když je maso na půl měkké, přidáme propláchnuté sušené hřiby a pomačkaný česnek.
4. Krok
Když máme maso měkké, vyjmeme ho do misky a omáčku důkladně rozmixujeme ručním mixérem. Maso vrátíme zpět do omáčky a společně promícháme, dochutíme. Podáváme s brambory a omáčku posypeme sýrem. Dobrou chuť :)