INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/dForaKfQbsjtyoT_kk2J/dd71aae075a40c79b405abca46d9e1.jpeg)
Zdroj: Einladung_zum_Essen from pixabay
Hokkaido polévka se smetanou
Tato chutná a výživná polévka je plná vápníku a vitamínů, ideální pro chladné dny. Snadno se připravuje a je skvělým způsobem, jak do jídelníčku zařadit více zeleniny.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 ks hokkaido dýně
- 1 ks cibule
- 2 stroužky Česnek
- 1 l Zeleninový vývar
- 200 ml smetana na vaření
- 2 čajové lžičky sůl
- 1 čajová lžička mletý černý pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Dýni očistěte, zbavte semínek a nakrájejte na menší kousky. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno.
2. Krok
Na trochu oleje osmahněte cibuli a česnek, dokud nebudou skleněné. Přidejte dýni a smažte další 2 minuty.
3. Krok
Přidejte zeleninový vývar, sůl a koření. Nechte vařit přibližně 15-20 minut, dokud dýně není měkká.
4. Krok
Rozmixujte polévku pomocí ponorného mixéru na hladko. Poté přidejte smetanu a ještě chvíli povařte.
5. Krok
Degustujte a případně dochuťte.