INZERCE

Zdroj: Einladung_zum_Essen from pixabay

Hokkaido polévka se smetanou

Tato chutná a výživná polévka je plná vápníku a vitamínů, ideální pro chladné dny. Snadno se připravuje a je skvělým způsobem, jak do jídelníčku zařadit více zeleniny.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 ks hokkaido dýně Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 2 stroužky Česnek Přidáno do
  • 1 l Zeleninový vývar Přidáno do
  • 200 ml smetana na vaření Přidáno do
  • 2 čajové lžičky sůl Přidáno do
  • 1 čajová lžička mletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Dýni očistěte, zbavte semínek a nakrájejte na menší kousky. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno.

2. Krok

Na trochu oleje osmahněte cibuli a česnek, dokud nebudou skleněné. Přidejte dýni a smažte další 2 minuty.

3. Krok

Přidejte zeleninový vývar, sůl a koření. Nechte vařit přibližně 15-20 minut, dokud dýně není měkká.

4. Krok

Rozmixujte polévku pomocí ponorného mixéru na hladko. Poté přidejte smetanu a ještě chvíli povařte.

5. Krok

Degustujte a případně dochuťte.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

128 recepty

Dorty

313 recepty

Smažené

485 recepty

Pečivo

514 recepty

Zavařené

369 recepty

Saláty

264 recepty

Droždí

242 recepty

Oběd

2753 recepty

Dýně

49 recepty

Levná jídla

687 recepty