INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/gAAcjFTbSyZLhLoXf858/a0069d7cd5d9a5ddf9343264ce842a.jpeg)
Frankfurtská polévka
INZERCE
Ingredience
porce
5
- 400 ml hovězí vývar
- 4 nožička párek
- 100 g anglická slanina
- 1 cibule
- 300 ml voda
- 3 lžička mletá paprika
- 3 lžička sůl
- 100 ml mléko
- 4 brambora
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
70 min.
Brambory nakrájíme na kostičky, parky také a cibuli /slaninu na drobno. Opečeme nejdřív, slaninu, dáme stranou, poté parky, také stranou s nakonec cibuli. Jakmile zezlátne, přidáme papriku a brambory, poté zalijeme vodou a vývarem a dusíme dokud nebudou brambory měkké, přidáme parky s slaninu s mléko. Dochutíme soli