INZERCE
Zdroj: FB: Varenie je radosť.
Frankfurtská polévka s klobásou
Recept na klasickou a velmi oblíbenou frankfurtskou polévku s klobásou.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 dvojice Klobásy frankfurter
- 2 l Vývar
- 3 ks Mrkev
- 3 ks Brambory
- 1 ks cibule
- 3 stroužky Česnek
- 3 pl oleje
- sůl
- Černý pepř podle chuti
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Začneme přípravou zeleniny. Oloupeme mrkev a brambory a nakrájíme je na malé kostičky. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Klobásy nakrájíme na kolečka.
2. Krok
Na pánvi rozehřejte olej a přidejte cibuli. Osmažte ji dozlatova a přidejte nasekaný česnek.
3. Krok
Poté přidejte nakrájené brambory a mrkev a vše promíchejte. Chvíli smažte a zalijte vývarem. Polévku osolte a opepřete a nechte ji vařit asi 20 minut.
4. Krok
Když je zelenina téměř měkká, přidejte nakrájené klobásy a nechte ji chvíli dusit.