INZERCE
Zdroj: Renato Arap from Getty Images Signature
Dušené hovězí a vepřové maso
Guláš z hovězího a vepřového masa je chutné a syté jídlo, které potěší každého milovníka masa.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 500 gramy Hovězí maso
- 500 gramy vepřového masa
- 2 kus Cibule
- 4 stroužky Česnek
- 3 kus Peppers
- 3 kus Mrkev
- 1 kus brambory
- 4 lžíce Slunečnicový olej
- 3 lžíce červené papriky
- Sůl a černý pepř na dochucení
- voda
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
200 min.
1. Krok
Nejprve nakrájejte maso na menší kostky.
2. Krok
Cibuli a česnek očistěte a nakrájejte nadrobno. Cibuli osmažte na oleji dozlatova.
3. Krok
Přidejte maso a orestujte ho.
4. Krok
Přidejte červenou papriku, sůl, pepř a stroužky česneku. Vždy přidávám více česneku, protože dodá pokrmu požadovanou pikantnost.
5. Krok
Přidejte na kostičky nakrájené brambory, papriky a mrkev.
6. Krok
Zalijte vodou a nechte pomalu vařit na mírném ohni nejméně 2 hodiny.
7. Krok
Po dvou hodinách směs promíchejte a nechte ji vařit dalších 30 až 60 minut.
8. Krok
Podávejte s chlebem nebo knedlíkem.