INZERCE

Zdroj: FB: Varenie je radosť.

Dušená hlíva ústřičná

Recept na dušenou hlívu ústřičnou, vhodný k obědu nebo večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g Hlíva ústřičná Přidáno do
  • 2 ks Cibule Přidáno do
  • 3 stroužky Česnek Přidáno do
  • 2 pl Hořčice Přidáno do
  • 3 pl Rajčatové pyré Přidáno do
  • 1 pl papriky Přidáno do
  • 4 ks Brambory Přidáno do
  • sůl a pepř Přidáno do
  • olej Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Nakrájejte cibuli a česnek a osmahněte je na oleji, dokud česnek mírně nezhnědne. V této fázi přidejte hořčici a rajčatový protlak a vše společně chvíli restujte.

2. Krok

Do pánve přidejte nakrájenou hlívu ústřičnou - nejprve ji opečte na vysokém ohni, aby se opekla a neztratila strukturu. Když pustí vodu, snižte teplotu a nechte vodu odpařit.

3. Krok

Přidejte koření, které můžete upravit podle chuti. Já osobně vždy přidávám trochu mleté červené papriky pro pikantnější chuť.

4. Krok

Do guláše přidejte nakrájené brambory.

5. Krok

Nechte dušené maso dusit na mírném ohni asi 15-20 minut.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty