INZERCE

Domácí lučina z tvarohu a jogurtu

Domácí lučina je mírně kyselá, hladká a jemné chuti. Populární je zejména na Slovensku, ale postupem času si získala oblibu i u nás v Česku. Ideální je k pokrmům, které potřebují mírně kyselou příchuť.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 gramy cottage sýr Přidáno do
  • 1 ks jogurtu bílého Přidáno do
  • Sů podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

10 min.
1. Krok

Tvaroh přelijte jogurtem a všechno důkladně promíchejte.

2. Krok

Směs dejte do vroucí vody a vařte asi 15 minut.

3. Krok

Poté směs scedíte přes plátěný nebo cedníkový sáček a nechte 2 dny zrát na chladném místě.

4. Krok

Po dvou dnech lučinu opět promíchejte a ochutnejte solí.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty