INZERCE

Domácí lučina z tvarohu a jogurtu

Domácí lučina je mírně kyselá, hladká a jemné chuti. Populární je zejména na Slovensku, ale postupem času si získala oblibu i u nás v Česku. Ideální je k pokrmům, které potřebují mírně kyselou příchuť.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 gramy cottage sýr Přidáno do
  • 1 ks jogurtu bílého Přidáno do
  • Sů podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

10 min.
1. Krok

Tvaroh přelijte jogurtem a všechno důkladně promíchejte.

2. Krok

Směs dejte do vroucí vody a vařte asi 15 minut.

3. Krok

Poté směs scedíte přes plátěný nebo cedníkový sáček a nechte 2 dny zrát na chladném místě.

4. Krok

Po dvou dnech lučinu opět promíchejte a ochutnejte solí.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Dorty

316 recepty

Těstoviny

299 recepty

Sušenky

20 recepty

Saláty

265 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1367 recepty

Zavařené

370 recepty